İntikam Ateşi • Sarah Maclean

İntikam Ateşi • Sarah Maclean
Başlar başlamaz konuya hakim olup akıcı bir şekilde devam edeceğiniz harika bir roman. Penelope ve Michael'in didişmesinden ve Micheal'in o umursamaz katı ve alaycı tavırlarından aşka giden yolu okuyacaksınız. Okurken artı on sekiz olduğunu söylemek isterim içerisinde cinsel birleşimi aşırı betimlemiş. Ve
bu romanda 3 bölümde ayrıntılı şekilde geçiyor. Ama yazarın mükemmel anlatımına okuyucuya rahatlıkla aktarmasına hayran kalacaksınız. Tek bir eleştiri yapılabilir diye düşünüyorum. O da; nefis bir kitap olduğunu düşünüp kesinlikle bitmemesi gerektiği kanaatine varıp bu yazarın tüm kitaplarını almalıyım derken romanın son bölümlerini gereksiz yere uzatıp okuyucusunu sıkmasıdır. Eğer tam yerinde bitirseydi ve tadını damağımızda hissetseydik tek kelime ile 5 yıldızı hak ediyordu. Okumaya değer ve kitaplığınızda yer alması gerekir.


Konusu: Toprakların kaderi, bir gün yeniden gerçek sahiplerinin adımları altında uzanmaktır. Michael Bourne, topraklarını kumarda kaybedince elinde malikânesi ve unvanından başka hiçbir şeyi kalmaz. Ancak aradan geçen yıllar ona iyi davranır ve kaybettiklerinden daha fazlasını aynı yolla kazanır: kumarla. Elde edemediği tek şey çocukluğunu geçirdiği Falconville topraklarıdır. Çocukluk günlerinden kalma eski bir kıpırtı, insanın kalbini yeniden attırabilir.

Penelope Marburynin evlilik yaşı geçmiştir. Babası onun hayat arkadaşı bulmasını kolaylaştırmak için, sahip olduğu Falconville topraklarını da kızının çeyizine dahil eder. Bu haber kısa sürede yayılır ve birçok erkek gibi Michaelın da dikkatini çeker. Kendisini, bir vakitler kaybettiği topraklarına götürecek yolu bulduğunu düşünmektedir.

"MacLean rakipsiz."
-Chicago Tribune-

"Enfes Bir Hikâye."
-Eloisa James-

Hiç yorum yok: