Ucuz Olta Bayrak Seçmemeniz İçin 5 Önemli Neden!


Ucuz etin yahnisi yenmez (olmaz)“, “Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim” “Ucuz Alan Pahalı Alır“… Toplumumuzda sıkça duyduğumuz atasözleri ve deyimlerdendir. Nedir bu söyleyişlerle dile getirilmek istenen? “Bir ürün ne kadar çok ucuza satılıyorsa, orta vadede bu ürün ile ilgili sorun yaşama ihtimaliniz o derece yükselecektir” Tanıtım – Reklam – Organizasyon sektöründe ise ucuzluk tercih edildiğinde, çoğu zaman tahmin edilenin çok ötesindemarka ve müşteri üzerinde olumsuz etkiler, hasarların oluşma olasılığı yükselmektedir. Bu yazımızda ucuz portatif reklam bayrakları tercih edildiğindeyaşanabilecek olumsuz sonuçları örneklerle dile getirmeye çalışıyoruz…

1. Ucuz Olta Bayraklar Kısa Ömürlüdür

Firmanızın, markanızın, mağazanızın, tanıtıma, daha fazla görünürlüğe ihtiyacı var diyelim (kimin yok ki?) Ve yeni nesil portatif reklam bayraklarını, beach flag’leri denemeye karar verdiniz.
İnternette araştırma yapmaya başladığınızda ya da satınalma departmanına konu hakkında satınalma direktifini verdiğinizde yaşayacaklarınızı kısaca özetlemeye çalışalım:
İnternet üzerinden aramalar sonucu hızla yapılacak bir kaç telefon sonucunda bu bayrakların 80TL ile 150TLseviyelerinde piyasadan elde edilebileceğini öğreneceksiniz.
Bayraktır ne de olsa… Kalite ne kadar farkedebilir ki” diye düşündüğünüzde ise reklam bayraklarıyla ilgili yapacağınız tanıtım – reklam yatırımınızın tümüyle boşa gitmesi konusunda ilk adımı atmış olacağınıza garanti veriyoruz.
En uygun teklife karar verip bayraklarınızın siparişini verdiniz diyelim…
Ya sonrası?
Bir kaç gün – hafta (belki ay) içerisinde karşılaşacağınız olumsuz sonuçları birkaç örnekle aşağıda sizlerle paylaşıyoruz:
Portatif Reklam Bayrakları Sunumunuzu Renklendirmek ve Kolaylaştırmak İçin Tasarlanmışlardır. Sunum boyunca sorun yaşatmak için değil!
Portatif Bayraklar Kolay Kırılan Tanıtım Araçları Olmamalıdır!
Rüzgarlı Mekanlarda Ucuz Çözümlere Başvurmayın!
Ne dersiniz ucuz bayrak seçimi konusunda aklınızda soru işaretleri oluşmaya başladı mı?
Devam ediyoruz…

2. Ucuz Beach Flag – Olta Bayraklar Marka Kalitenizi Görsel Olarak Yansıtamaz

  • Kullanılan baskı teknolojisi
  • Seçilen bayrak kumaşlarının portatif bayrak uygulamasına uygun olmayışları
  • Özensiz işçilik ve dikiş
  • Düşük direk malzemesi kalitesi
  • Yetersiz taban mekanizmaları
portatif reklam bayrakları konusunda “en ucuz tercih edildiğinde” markanızın mekana taşınması esnasında görüntü kalitesi olarak sorunlar yaşamanızı kaçınılmaz hale getirecektir.
Türkiye’de mevcut bayrak üreticileri piyasasında, orjinal Markanı Göster ürünleri dışındaki tüm ürünlerin üretiminde, benzer kalitede malzeme ve baskı makinaları kullanılmakta, özensiz, doğanın çoğu zaman zorlayıcı koşullarına uygun olmayan düşük kaliteli üretimler gerçekleştirilmektedir.
Amaç neydi? Mümkün olan en ucuz fiyata bayrak tedarik edebilmek! Öyle değil mi?
Aşağıdaki örneklerde herkesin tanıdığı önemli markaların Türkiye sunumlarında kullandığı “ucuz bayrak çözümleri” sonucunda ortaya çıkan sonuçları sizlerle paylaşmak istiyoruz…
Dünyaca ünlü bir markanın Türkiye'de gerçekleştirdiği aktiviteden görüntüler. Bayraklar renkli görünse de okunurlukları ve üretim kalitelerinin başarılı olduğu pek söylenemez...
Yeni oldukları anlaşılan üstteki ucuz reklam bayrakları belki de daha ilk günlerinden uçlarından sıyrılmaya hazırlanıyor gibiler… Bayrakların üzerindeki potluklar ise onca emekle hazırlanan sunumun görüntü kalitesini yukarılara taşımada bir katkıda bulunuyor gibi gözükmüyorlar…
Sizce Bu Bayraklar Üzerinde Taşıdığı Marka Kalitesini Yeterince Yansıtabiliyor mu?
En Özenli Ucuz Bayraklar dahi İhtiyaçlarınızı Karşılayamayacaktır. Siz üstteki bayraklarda ne yazdığını bir çırpıda okuyabiliyor musunuz?
Bayraktaki mesaj okunmadığında, bayrak uygulamasında amaçlanan sonuç da sahaya yansıyamıyor demektir...

3. Ucuz Portatif Hareketli Reklam Bayrakları Bayi – Mağaza Tanıtımları İçin Uygun Değildir!

Ucuz portatif bayraklar ne yazık ki çok kısa ömürlüdür. Kimi zaman bu bayrakların ömürleri bırakın ayları, yılları, ancak GÜNLERLE ifade edilebilmektedir.
Peki kısa ömürlü bir bayrağı uzun vadeli bayi – mağaza tanıtımlarında kullanmalı mısınız?
Tabi ki hayır!..
Bu satırlara gözatan okurlarımız arasında eminiz bu tür toplu satınalımlar için karar verme aşamasında bulunan satınalma sorumluları – marka yöneticileri olacaktır.
Bu konudaki çok samimi tavsiyemiz, 80-100TL seviyelerindeki yurtiçi üretimi portatif bayrakları ciddi olarak bayilerinizde uygulamayı düşünüyorsunuz, bu kararınızdan (ve hatta portatif reklam bayrağı kullanımından) hemen vazgeçin!
Zira çok büyük olasılıkla bu satınalım kararınızdan sonra yapacağınız hatırı sayılır yatırım 1-3 ay içerisinde tümüyle sıfırlanacaktır.
Peki bu konuda ne yapmalı?
Markanı Göster ile temas kuran müşterilerimize tavsiyemiz her zaman piyasadaki “UCUZ” bayraklar ile firmamızın sunduğu “FİYAT PERFORMANSI YÜKSEK ÜRÜNLERDEN” birer adet edinmeleri ve zorlu şartlarda bu ürünleri bir süre test etmeleridir…
Şu ana kadar bu tür bir süreç sonucunda MARKANI GÖSTER ürünlerini tercih etmeyen (ya da bütçe nedeniyle portatif bayrak projesinden vazgeçmeyen) tek bir müşterimizin dahi bulunmadığını gönül rahatlığıyla ve gururla söyleyebiliriz.
Bu konuda bilgi almak istiyorsanız hemen bizi arayın: 0212 2996500.
Olası alternatiflerimiz konusunda size detaylı bilgi vermekten büyük mutluluk duyacağız…

4. Ucuz Reklam Bayrakları Müşterilerinizin Gözünde Ne Yazık ki Markanızı da Ucuzlatacaktır!

Hiçbir marka yöneticisinin markasının prestij kaybı yaşayacağını bile bile portatif bayrak satın alımlarındaucuz ürün seçimine yöneleceklerini düşünmüyoruz!
Kimi zaman organizasyonu üstlenen aracı firmaların bütçe sıkıntıları, kimi zaman “ilk kez bu tür bir tanıtım ürününün kullanılıyor olması” aşağıdakine benzer sonuçların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.
Bu tür tatsız durumlardan kaçınmanın en sağlıklı yolunun portatif reklam bayrakları konusunun da iyi bir araştırmayı ve test sürecini hakettiğini kabul etmek olduğunu düşünüyoruz.
İyisi mi bu satırları okumuşken Markanı Göster ile zaman geçirmeden temasa geçiniz. Pişman olmayacaksınız!
Hangi Marka Ucuz Malzeme Nedeniyle Markasının Prestij Kaybını İster?
Markaların Hakettikleri Tanıtım Araçlarıyla Teşhir Edilmelerinin Önemine İnanıyoruz
Türkiye ve Dünya’daki en dayanıklı, en kaliteli portatif reklam bayraklarını sunan firmaMarkanı Gösterolarak tanıtım faaliyetlerinizi profesyonelleştirme konusunda çözüm ortağınız olmayı istiyoruz..
Ürünlerimizi bir kez denediğinizde, bir daha farklı bir ürün kullanmayacağınızdan kuşkumuz yok…

5. Ucuz Reklam Bayrakları Ayakta Kalabilmek İçin Yeterli Altyapıya Sahip Değildir!

Maliyetleri düşürmek için Türkiye’de yerleşik üreticilerin bayrakları ayakta tutmak için kullandıkları su bidonları ve hafif metal tabanlar, aslında doğanın yıpratıcı etkilerine yeterince karşı koyabilecek özelliklere sahip değildir. 5 – 10TL’lere malolduğu ve düşük fiyat sunabilmeye imkan tanıdıkları için tercih edilenbu tabanlar ciddi bir sunum için yeterince gelişmiş çözümler değildir!..
İlk bakışta pratik bir çözüm gibi görünen bu geçici çözümler, çok kısa sürede olumsuz sonuçları da beraberlerinde getirecektir.
Bu ucuz çözümleri seçmemeniz için birkaç neden saymamızı ister misiniz?
  • Su bidonları her zaman çatlamaya kırılmaya açıktır.
  • Su bidonları çok sıcak ve soğuk havalarda, kırılabilir (soğukta) ya da deforme olup (sıcakta) bayrağın dik durmasına engel olurlar.
  • Su bidonları her zaman su eksiltmeye ve düzenli bakıma ihtiyaç duyarlar.
  • Su bidonları pek de estetik olmayan bir görünüme sahiptir.
  • Çok büyük maliyetlerle özenle kurduğunuz bayi vitrinlerinin önünde UCUZ oldukları için tercih ettiğiniz tanıtım bayraklarının oluşturacağı görüntü kirliliğini hangi ürün – marka yöneticisi tercih eder bilemiyoruz?
  • Ucuz metal tabanlar, her zaman bayrakların dibinden kırılmaya açıktır.
  • Yeterince hızlı dönmeye izin vermeyen su bidonu ve metal basit tabanlar, bayrağın üzerinde yüksek rüzgar dirençlerinin oluşmasına neden olur ve bayraklar çabuk yıpranır.
  • Metal taban olarak sunulan 5-7kg’lık tabanlar, ilk sert rüzgarda bayraklarınızın devrilmesine engel olamayacaktır.
Olumsuz maddeleri çoğaltmak bizim için çok kolay… İyisi mi size birkaç tatsız örnek sunalım… Dile getirmeye çalıştıklarımızı daha iyi anlayacaksınız…
Portatif Bayraklarda En Sık Kullanılan Çözüm Su Bidonları
Basit Taban Sistemleri İşlevsizdir
Basit Demir Ağırlıklar Yetersizdir ve Gereksiz Sürtünme Nedeniyle Kırılmaya Açıktırlar
Alıntıdır. kaynak http://www.markanigoster.com/ucuz-olta-bayrak-secmemeniz-icin-5-onemli-neden/

Hiç yorum yok: