Astral Seyahat


Astral Seyahat uykunun bilinçli yapılmış halidir. Uyumaktan teorik olarak hiçbir farkı yoktur. Bu yüzden geri dönmeme gibi bir ihtimalde ortadan kalkar. Tıpkı her gece yatmadan önce ya yarın sabah uyanamazsam demediğimiz gibi Astral Seyahatinde geri dönemezsem diyemeyiz. Aslında her gece hepimiz Astral Seyahat yapıyoruz ama bilinçsiz olduğumuz için hatırlamıyoruz. Amacımız bilinçli olarak yapmak ve yaşadığımız şeyleri hatırlamak.

*Öncelikle Astral Seyahatini yapmayı düşünüyorsanız. Veya kısa süreden beri deniyorsanız. Bilmeniz gereken bir takım şeyler.

- Astral Seyahat ne kolay bir deneyimdir. Nede zor. Yani yapma zamanı kısa veya uzun sizlere garanti olarak bir şey söyleyemiyoruz. Bu tamamen sizlerin denemiş olduğu tekniklere ve ortama göre değişir. Yani Astral Seyahatine başladığınız zaman. Yapmanız gereken şeyler aslında basit gibi geliyor. Ama bunları denerken. Fiziksel ve ruhsal yönden. Kendinizi iyi hissetmeniz gerekiyor.

Astral Seyahatini denemeden önce yapmanız gerekenler.

- Fiziksel ve Ruhsal yönden. Kendinizi mutlu hissetmeniz size bir artıdır.
- Ruhsal yönden Astral Seyahat hakkında kötü düşünmemeniz gerekiyor. Korkmamalısınız. Eğerki korkarsanız. Başarma olasılığı düşer. 

'' Panik, korku, heyecan, adrenalin, düşünce değişmeleri, ani his değişmeleri '' vs. vs. Bunları tam olarak kontrol altına almanız gerekiyor. En önemli faktörler. '' Korku ve heyecandır. '' Eğerki bu iki kavramı geçebilirseniz. Sizin açınızdan diğerleride kolayca geçilebilir. Astral Seyahat denemelerine başlamadan önce beyninizi dinlendirici müzikler dinleyin. Yakın zamanda sayfamızda paylaşılıcak. Bu tür müzikler. Toplu halde siz ne kadar rahat ve iyi olursanız. Astral Seyahat çıkışlarınızda o kadar iyi ve güzel olur. Yani önemli olan sizin kendini iyi hissederek denemenizdir. Aksi taktirde sonuç olumsuz yönde olur. Hemen denediğiniz halde olmayabilir. 1 - 2 Denediğiniz haldede olmayabilir. Kimileri 1 hafta deneyerek yapabiliyor. Kimisi istediği zaman çıkabiliyor. Bu tamamen kişinin kendine bağlı bir durumdur.

 Astral Seyahatini denemeden önce mutlaka kendinizi iyi hissettiğinizden emin olun. Ve bu deneyimi yapıcağınıza kendinizi inandırın. Bu size bir artı olarak gelir. 

- Astral Seyahat çıkışlarında en önemli olan noktalardan birisi. Çıkış esnasında korkmamanız gerekiyor. Çünkü korktuğunuz zaman bedeninize geri dönersiniz. Ve tekrar yapma olasılığınız o anda düşebilir. 

- Astral Seyahat denemelerinde başarısızlığın nedenleri ; Bir an önce yapma isteği ve insanların acele etmesinden dolayı tam olarak konsantre olamamasından kaynaklanır. Bunun için yapmanız gerekenler Astral Seyahat denemelerini en doğru şekilde ve sabırlıca yapmanız olucaktır. Çünkü bir anda veya her istediğiniz zaman yapamayabilirsiniz. Her istediğiniz zaman yapabilmeniz için. Mutlaka bu deneyimde tecrübeli ve tekniklerini en doğru şekilde yapmanız gereklidir. Astral Seyahat denemelerinde konsantre, heyecan, panik, korku vb. Durumlar çıkışlarınızı etkileyebilir. 

- Aynı zamanda Astral Seyahat insanlara zarar veren bir deneyim değildir. Ve size olumsuz etki yaratmaz bundan emin olabilirsiniz. Bu zamana kadar kesinlikle Astral Seyahatin olumsuz bir yönüyle ilgili ne bir şikayet aldık nede bir mesaj. Diğer internet sitelerinde ve bazı kaynaklarda yanlış bilgiler verilebiliyor.


- Öncelikle en sık sorulan sorular ve cevapları.


1- Astral Seyahat Tehlikelimidir?


* Astral Seyahat tehlikeli değildir. Aksine yapılması gereken deneyimlerden biridir. Zararlı bir deneyim olsaydı kesinlikle bu sayfada sizlerle bunu paylaşmazdık. Sonuçta insanlara zarar vericek ve onların hayatını olumsuz yönde etkileyecek bir deneyim kesinlikle değildir. Aksine her insanın yapması gereken deneyimlerden birisidir. Ve şuda var ki. Şimdiye kadar böyle bir durumun yaşandığına dair hiç bir bilgi yoktur. 


2- Bir insanın Astral Seyahat yapmasının sebebi nedir? 


* Bu tamamen kişinin kendi kararına bağlıdır. Yani siz Astral Seyahat yapmayı kabul edip. Bu deneyimi yapmak istiyorsanız bunun sebebi. Farklı boyutlara ilerlemektir. Bu boyutlarda hayal gücünüze bağlı olarak istediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz. Ve bu deneyim aynı zamanda insanların gerçek hayatta yapamadığı şeyleri düşünceleri ile kontrol edip. Astral boyutta hayal gücüyle yapmasıdır. 


3- Astral Seyahat için eğitim veren okullar var mı?


* Elbette ki. Bu tür okullar mevcuttur. Ve sizlere '' Astral Seyahat '' için gerekli eğitimi verebiliyorlar. Ancak bu ülkemiz için ne yazık ki. Tam olarak geçerli değildir. Çünkü ülkemizde bulabiliceğiniz bir yer yoktur. O yüzden yurtdışında avrupa ülkelerinde bulunmaktadır. Ülkemizde sadece kişisel olarak gösteren kişileri bulabilirsiniz. Fakat bu sanıldığı kadar kolay değildir. Bulsanız bile size en fazla internet üzerinden veya telefon üzerinden destek verebilir. 


4- Astral Seyahat'ta varlıklar var mıdır?


* Bunu şöyle düşünebilirsiniz. Tıpkı dünya aleminde olduğu gibi. Astral Seyahat boyutundada elbette ki. Varlıklar vardır. Ancak bu varlıklar size herhangi bir şekilde ne zarar verebilir. Nede iletişime geçebilir. Siz istemediğiniz sürece size hiç bir şekilde zarar veremezler. Çoğu insanın Astral Seyahat yapmadan önce bu konuyu düşündüğünü biliyoruz. Ve %60 gibi bir kısım bu durumdan korkuyor. Ve kimisi Astral Seyahat yapıyor. Kimisi ise vazgeçip beklemeyi tercih ediyor. Bizim bu konuda sizlere tavsiyemiz şudur ; Korkmanız gereken hiç bir şey yok. Diğer insanlar nasıl yapıyor ve geri dönüyorlarsa. Sizde aynı şekilde bunları yapabilirsiniz. Şuana kadar varlıklardan veya herhangi bir şeyden şikayet almadık. Sadece bu konu bizlere soru olarak sorulmuştur. Ne görüyorsunuz nede duyuyorsunuz. Siz istemediğiniz sürece onlar size asla gözükmüyor. Ve aynı zamanda bilmeniz gereken bir konu var ki. Bu dünya alemi olsun. Astral Seyahat boyutuda olsa bu varlıklar her yerde varlar. Yani sadece Astral Seyahat boyutunda değiller. O yüzden korkmadan ve paniğe kapılmadan rahatlıkla yapabilirsiniz. Bizler bu konuda sizlere gerekli tüm desteği vericez. 


5- Astral Seyahat'ini arkadaşlarınızla yapabilmek mümkün müdür?


* Bunu yapabilmeniz zordur. Ve imkansıza yakındır. Çünkü Astral Seyahat'ini tek bir kişi yapabilir. Ve bir kişi yanında arkadaşı ile Astral Seyahat denemesi yaptığında iki noktada kaybedicektir. Bunlar ne diye sorucak olursanız. '' Konsantre ve düşüncelerdir. '' ve aynı zamanda Siz tecrübeli bir Astral Seyahat yapan kişiyseniz. Ve yanınızdaki arkadaşınız sizden tecrübesiz ise bu durumda yine olmaz. Tecrübeli dahi olsa bir yerde kaybedebilir. Yani bu iki kişinin çok çok uzun yıllarını harcamış. Ve bir o kadarda tecrübeli olması gerekiyor. 


6- Astral Seyahat boyutu nasıldır?


* Renkler daha canlı ve bir o kadarda parlaktır. Her şeyi çok net görüyorsunuz. (Bu durum her insan için geçerli olmayabiliyor.) Çünkü bu boyutta düşünceleriniz ile hareket ediyorsunuz. Tamamen kendinizi yönetip. Ona göre adımlar atıyorsunuz. 


7- İnsanlar Astral Seyahat hakkında neler düşünüyor?


* Şöyle başlayabiliriz. Kimi insan ilk duyduğu zaman böyle bir deneyimin gerçek olamıyacağını düşünüyor. Ancak kendilerini ikna edip bu deneyimi yapmaya karar verdiklerinde ise durum çok farklı oluyor. Belirtilerini alıyorlar ve yavaş yavaş adımları takip ederek bu deneyimi yapıyorlar. Tek düşünce bu değil elbette ki. Bir çok şey var. Bunlardan bazıları ise bir çok kaynak, web siteleri, sosyal ağlar ve buna benzer blog ve diğer sitelerde bazen yanlış ve doğru olmayan yazılar paylaşılıyor. Ve bu insanların kafalarında bir soru işareti bırakıyor. Bu soru işareti ise hangisine inanıyım? doğru mu? yoksa değil mi? düşüncesi oluşuyor. Şunu bilmenizde bir fayda var ki. Bu deneyimi yapmamış olan ve bu deneyimin popülerliğinden fayda kazanmak isteyen belirsiz kişiler bu tür paylaşımlar yapabiliyor ne yazık ki. Ancak elimizden geldiğince bunları kaldırmak için gerekli iletişimleri kullanıyoruz. 


8- Astral Seyahat'ini kısa bir sürede yapabilir miyiz?


* Kısa veya uzun bir sürede yapabilmeniz tamamen sizin yapış tarzınıza, tekniklerinize ve o anki. Ortama bağlı bir durumdur. Ve ayrıca kısa sürede yapabilmeniz için Astral Seyahat'ini çok iyi kavramanız gerekiyor. Biz size şöyle desek. 1 Ayda yapabilirsiniz. Veya 3 ayda yapabilirsiniz. Bu tamamen yanlış olur. Kısa veya uzun tamamen size bağlı bir durumdur. Bu durumla ilgili olarak Astral Seyahat nasıl yapılır? Sorusunda cevabını yazıcaz.


------------------------------------------------------------------------------------------------


ASTRAL SEYAHAT Nasıl Yapılır?


* Öncelikle Astral Seyahat'ini yapmaya karar verdiyseniz. Ve kendinizden eminseniz. Bu yolda ilerlemeye başlayabilirsiniz. Fakat bilmeniz gereken bazı noktalar var.


1- Sabırlı olmanız gerekiyor. Çünkü hemen olmayabilir. Hatta 1 ay, 2 ay bile sürebilir. Yukarıda söylediğimiz gibi tamamen sizin yaptığınız ve uyguladığınız tekniklere bağlı bir durumdur.


2- Korku, panik, heyecan, adrenalin, hisler, güven, konsantre, beyin, hayal ve düşüncelerinizi kontrol etmek zorundasınız. Bu en önemli kısımdır. Nasıl kontrol ediceksiniz? Astral Seyahat'ini denemeden önce kendiniz iyi hissettiğinizden emin olmanız gerekiyor. Aklınızdaki kötü düşünceleri düşünmemeniz gerekiyor. Bunun için beyninizi dinlendirin. Sizin mutlu olmanızı sağlıyacak şeyleri yapın. Çünkü Astral Seyahat öncesinde bu kavramlar gerçekten çok önemlidir. Korkularınızı yenmek elbette ki. Kimi insan için kolay olmayabiliyor. Bundan eminiz. Ancak bu zamanla geçebilicek bir durumdur. Kişiden kişiye göre değişebilir. Ancak söylediğimiz gibi korkmanızı gerektiricek hiç bir durum yoktur. Deneme esnasında paniklenmemiz gerekiyor. Kendinize güveniniz tam olmalı. Yani ben yapıyorum ve yapıcağım diyebilmelisiniz. İçinizde bir kuşku veya başka bir şey olmamlı. Deneme yaparken sadece Astral Seyahat'ine odaklanmaya çalışın başka hiç bir şeyi düşünmeyin. Çünkü Astral Seyahat haricinde bir şey düşündüğünüz zaman bu çıkışınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Düşüncelerinizi kontrol edin. En önemli kısımlardan birisidir. Düşünce kontrolü.


3- Evinizde mümkünse yalnızken denemeye çalışın. Çünkü evinizde birisi olduğu zaman bu aklınızı karıştırabilir. Yani deneme esnasında sizi çağırabilir. Ve bu durumda konsantreniz bozulur.


4- Kıyafetlerinizi çıkartabilirsiniz. Bu sizin tercihinize bağlıdır. Yani kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle deneyebilirsiniz. Fark eden bir durum yoktur.


5- Odanızın herhangi bir köşesine oturarak veya yatarak duvardaki tavana doğru gözleriniz kapalı bir şekilde konsantre oluyorsunuz. Tavana doğru sanki yükseliyormuş gibi hayal edin. Ve kendinizi tavana doğru uçuyormuş gibi düşünün. Belirtileri yavaş yavaş ortaya çıkıcaktır. Sessiz, karanlık bir ortam daha iyi sonuçlar verebilir. Gözleriniz açıkken Astral Seyahat çıkışınız gerçekleşmez. Gözleriniz bazen açılma eğlimine girecektir. kesinlikle açmayınız. (Gözleriniz açıkken Astral Seyahat çıkışı gerçekleşmez.)  yarım açıklık durumlarına müdahele ediniz. Sırt üstü yatışta bir kaç denemeden sonra beden duruşunuzu gözden geçirmelisiniz. Ölü duruşu olarak tabir edilen tabuta konulan ölülerin duruş biçimine değinelim. Ayaklar üstüste koyulmuş eller göğüs hizasının az altından rahat bir pozisonda parmaklar aralarından geçirilmiş biçimde birleştirilsin. Fakat düz bir biçimde yatmanız gerekiyor. bir süre sonra çınlamalar başlar ve odaklanmanıza hız vermelisiniz. ilk aşamada kafanızdaki düşünceler dönüp dolaşacaktır.bu düşünceler olucakmı yapabilcekmiyim heh başlıyor işte şeklindedir. Bunlardan arınmanız gerekir. Ve kesinlikle dudaklarınızdan nefes almamalısınız sadece burun kullanılmalı. Sebebi ise dudaklardan alınan nefes tükürük yapar ve yutkunmanıza mecbur bırakır. İlk aşamada kafanızdaki düşünceleri attıktan sonra ikinciye geçersiniz ve uğultular başlar. Uğultular sizi heyecanlandırır bu aşamada kalp çakranız hızlanır. Ve kalp atışlarınız düzensizleşir. Bu aşamada da kalbinizi yavaşlatmalı ve bedeninize iyice hakim olmalısınız ve bir mumya gibi hareketsiz sabit yatmalısnız. kaşıntılar varsa sonkez kontrol etmelisiniz.



ASTRAL SEYAHAT İçin yaş kısıtlaması var mıdır?


* Sayfamız gereği ve Astral Seyahat deneyimi açısından bizler 16 yaş ve üstünün Astral Seyahat yapmasını tavsiye ediyoruz. Peki neden? Bunun herhangi bir sebebi yoktur. Yani 16 yaş altı için yapmayın demiyoruz. Sadece bu belirttiğimiz ve uygun görülen yaş seviyesi içindir. 



* Astral Seyahat yaptıktan sonra bedenimize tekrar geri dönmemiz için ne yapmamız gerekiyor?



- Öncelikle Astral Seyahat esnasında kişi geri dönmek isterse ; Astral Seyahat'ine çıktığı yeri düşünebilir. Veya O boyutta herhangi bir korku yaşadığı an direk olarak bedenine geri dönüyor. Korku derken kast ettiğimiz şey şudur. '' Astral boyut'ta herhangi bir şekilde heyecanlanma, veya kendinizi gördüğünüz zaman korku durumu yaşayabilirsiniz ki. Bu durum gayet normaldir. Bunu zamanla yenerek kendi isteğiniz ile bedeninize geri dönebiliyorsunuz. Aynı zamanda siz istemeseniz dahi bedeninize mutlaka geri dönüyorsunuz. Yani Astral Seyahat yapan bir kişi o boyutta sonsuza dek kalamaz. Bu imkansızdır. 


* Türkiye'de Astral Seyahat ile ilgili okullar var mıdır? 


- Malesef ki. Türkiye'de Astral Seyahat üzerine kurulmuş hiç bir okul yoktur. Genellikle Amerika, Almanya ve Fransa gibi diğer dış ülkeler'de vardır.


* Astral Seyahat faydalımıdır?


- Faydası bir insanın farklı bir boyutta kendi düşünceleriyle kendini ve o anı yönetmesidir. Yani bir nevi Dünya boyutundan Astral Boyuta geçiş olduğu için. İnsanda farklı bir etki yaratmaktadır. Bu deneyimi hiç yapmamış bir insan denemeler sonucunda başarılı olup bu deneyimi yaptığı zaman farklı hisler yaşayabilir. Kısacası kişiden kişiye göre değişen hisler ve duygular oluşur. 


* Astral Seyahat boyutunda varlıklar nasıldır? Ve insana herhangi bir şekilde zarar, iletişime geçme gibi durumlar olur mu?


- İnsanların en çok kafasına takılan sorulardan birisidir. Ancak net bir açıklaması vardır. Astral Boyut'ta istediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. Varlıklar elbette ki. Var. Fakat bu varlıklar siz istemediğiniz sürece ne size zarar verebilir. Nede sizinle iletişime geçebilir. Varlıklar (Cin, ruh vs. Gibi bilinmeyen varlıklardır.) Bu varlıklar dünya boyutunda'da var. Astral Seyahat boyutunda'da vardır. Yani fark eden hiç bir şey yoktur. 



'' Astral Seyahat'inin zararları var mıdır? Ölüm riski var mıdır? Ve buna benzer insanlara zarar vericek herhangi bir etkeni var mıdır? ''

* Herkesin en çok merak ettiği sorular. Bu sorunun cevabını vermeden önce sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Arkadaşlar internet'te herhangi bir web sitesi, forumlar, sosyal ağlar ve video'larda Astral Seyahat adına yazılmış olan. Ölüm riski vardır. Çok tehlikelidir. Zararlıdır. Gibisinden yazılmış olan yazılara lütfen inanmayın. Eğer ki Astral Seyahat insanlara zarar vericek bir deneyim olsaydı. Bizler ne bu sayfayı kurardık. Nede bu tür bilgileri sizler ile paylaşırdık. Ve şuana kadar '' Astral Seyahat'i yüzünden bir insanın öldüğünü ne Duyduk. Nede gördük. Ve bunun dışında bir insan'a çok büyük zararlar verdiğinide görmedik. '' Çünkü bu deneyim insanlara zarar vericek onların hayatlarını olumsuz yönde etkileyecek bir deneyim değildir. Bu tür yazıların yazılma sebepleri. Bilgisizlik, Astral Seyahat'ini kötüleme ve insanların bu deneyimi yapmasına karşı çıkmaktan dolayıdır. Tek bir zararı vardır ki. Oda bu deneyimi çok sık yaptığınız zaman alışkanlık haline getirme durumudur. Yani normal hayatla etkileşim yerine '' Astral Boyut'ta '' kalma tercihidir. Yani belli aralıklarda yapmanız hem sizin için. Hemde normal hayatınız için daha olucaktır.



'' Astral Seyahat Nasıl Yapılır? '' (YENİ BİLGİLER VE TÜM DETAYLARI İLE BİRLİKTE)


Merhaba arkadaşlar sizlere daha öncedende anlattığımız gibi Astral Seyahat adlı deneyimin nasıl yapıldığını tekrar anlatıcaz. Bu sefer anlatıcağımız teknik benzerlik gösterebilir. Fakat üstüne biraz daha detay ekleyerek. Daha iyi bir anlatım hazırladık diyebiliriz.


Öncelikle Astral Seyahat yapmak isteyen bir kişi. Ve ilk defa duyan ve gören bir kişi için şunu söyleyebiliriz. ; İnternet'te bu tür deneyimler hakkında bir çok yazı bulunuyor. Ve bu yazılanların çoğunluğu yanlış ve insanları kuşkuya düşürücek nitelikte olabiliyor. Korkuya kapılabiliyorsunuz. Ancak her zaman söylediğimiz gibi Astral Seyahat kesinlikle insanlara herhangi bir şekilde zarar veren bir deneyim değildir. İnsanlara ölüm getirmez, herhangi bir varlığı size musallat etmez. Siz istemediğiniz sürece bu tür varlıkları zaten görmüyorsunuz. Ve siz istemediğiniz sürece o varlıklar ne size gözüküyor. Nede herhangi bir iletişim kurabiliyor. Zaten o kadar kolay bir şey değil. Bu deneyime yeni başlayan bir kişi istese dahi. O varlıkları hiç bir şekilde göremiyor. Bakın isteseniz dahi göremezsiniz. Çünkü bu deneyime yıllarınızı vermiş olmanız ve bu deneyimde profesyonel biri olmanız gerekiyor. Direk olarak aklımıza gelen bir soru işareti bulunabiliyor. '' Hangi insan isteyerek bir varlık görmek istesin ki? '' O Varlıkları görse bile o varlıklar ona hiç bir şekilde zarar veremiyor. Bugüne kadar Astral Seyahat deneyiminden ölen yada çok büyük bir şekilde zarar gören bir insan görmedik. Aynı zamanda bu deneyim insanlara herhangi bir şekilde zarar veriyor olsaydı. Biz bu deneyimi sizlerle kesinlikle paylaşmazdık. Sonuçta insanlara zarar vericek ve onların hayatını etkileyecek bir deneyimi kesinlikle paylaşmazdık. Böyle bir şeyi göze alamazdık. O yüzden içiniz bir rahat bir şekilde denemelerinizi yapabilir ve yeni duymuş ve görmüş bir kişi ise rahatlıkla denemelerine başlayabilir. Bu deneyimden korkan insanları aslında çok iyi anlayabiliyoruz. İnsan kendine düşünüyor. Ve diyor ki ; Bir insan ölmeden nasıl olurda ruhunu çıkartabilir? Evet aslında böyle düşünmeniz gayet normal. Ama yapılabiliyor. Bir insan kendi isteği ile ruhunu çıkartabiliyor. Bu deneyim tek olarak Türkiye'de değil. Diğer dış ülkeler'dede yapılıyor. Astral Seyahat için açılan okullar var. İnsanlara bu deneyimi öğretiyorlar. Yani bizim sizlere Anlatmak istediğimiz durum budur.


*Şimdi ise Astral Seyahat deneyimin nasıl yapıldığına gelicek olursak.


- İnanç


- Güven


- Korku


- Panik


- Heyecan


- Konsantre


- Adrenalin


- Ani hareket


- Düşünce değişikliği


- İsteksizlik


- Sıkıntılar


- Bunaltılar


- Motive


- Stres


- Telaş


- Odaklanma


*Bu yukarıdaki saymış olduğumuz duygularınızın kontrol altında olması gerekiyor. Yani korkunuz varsa korkunu yenmeniz. Aşırı derece heyecanlanmanız var ise. Heyecanlanma durumunuzu yavaş yavaş azaltmanız gerekiyor. Her şey buradan geçiyor. Aslında bu tür duygularınızı kontrol altında tuttukça belirtileriniz emin olun ki. Artıcak. Konsantre olduğunuzda başka şeyler düşünebiliyorsunuz. Ani olarak bunları düşünmemeye çalışmanız gerekiyor. Bunun içinde denemelerinizi sürekli olarak arttırmanız gerekiyor. Çok fazla deneme yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Hafta da 2 veya 3 kez. Deneme yapabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak daha da fazla yapabilirsiniz. Fakat neden az olarak tavsiye ediyorsunuz? diye sorabilirsiniz. Bunun sebebi. Hergün denemeler yaptığınızı düşünün. Ve olmadığı zaman sıkılabiliyorsunuz. Ve sıkıldığınızda isteksizlik oluşabilir. O yüzden denemelerinizi yaparken. Hiç sıkıntıya veya bunalıma girmeyin. Olucağına inanın. Aslında her şey inanmakla başlar. İnandığınız şey ne olursa olsun. Siz ona inandıkça o size yakınlaşır. Her şey inanmakla başlar ve öyle sürer. İnancınızı kaybetmediğiniz sürece istediğiniz ne olursa olsun. Siz ona bir adım daha yaklaşabilirsiniz.


Bir merdiven düşünün. 12 Basamağı var. Ve her basamağına geçmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Aslında dışarıdan baktığınız zaman o merdivenin basamaklarını geçmek o kadar kolay gözüküyor ki. Fakat siz o merdivene yakınlaştıkça o merdivenin basamaklarını geçmenin daha da zor olduğunu görüyorsunuz. Fakat çalışarak yoğun bir şekilde çaba sarf ettiğinizde basamakları hiç bir şekilde zorlanmadan geçiyor. Ve merdivenin sonuna ulaşarak zafere adım adım ilerliyorsunuz. Ve en sonunda istediğiniz ödüle ulaşıyorsunuz. Bu tek olarak Astral Seyahat için geçerli değil. İnsanların hayatı içinde geçerli. Bir anda da yükselebiliyorsunuz. Hiç beklemediğiniz bir anda. O yüzden sabırlı olmanızı istiyoruz. Sabır her şeyin anahtarıdır.


- Astral Seyahat nasıl yapılıyor?


* Evinizde herhangi bir odaya geçin. Önemli olan odanın içinde sizin dikkatinizi dağıtıcak herhangi bir eşya ve cismin olmaması sizin açınızdan daha iyi olucaktır. Çünkü Astral Seyahat denemesine başladığınız zaman herhangi bir eşya ve cisim dikkatinizi dağıtabilir. Ve buda konsantrenizin direk olarak bozulmasına sebep olur. Daha sonra odanızda bir yere yatabilirsiniz. Veya oturarakta deneme yapabilirsiniz. Duvarınızda ki. Tavana doğru kontre oluyorsunuz. Ve kendinizi sanki tavandaymış gibi düşünüyorsunuz. Kendinizi tavana doğru yükseliyormuş gibi hayal edin. (Gözleriniz kapalı bir şekilde) Bunları denemeden önce motive amaçlı olarak beyninizi dinlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Sizi rahatlatan herhangi bir müzik veya bir eylemde bulunabilirsiniz. Burada ki. Amaç denemenize başlamadan önce sizin kendinizi rahat hissetmenizdir. Ne kadar rahat olursanız. Denemelerinizde o kadar iyi sonuçlar alabilirsiniz. Aynı zamanda üstünüzdeki kıyafetlerinizi isteğe bağlı olarak çıkartabilirsiniz. Daha sonrasında ise evde bir kişi varsa bu durumda sizin açınızdan konsantre bozukluğu ve düşünce değişikliğine sebep olabilir. Mümkünse evinizde biri yokken yapmanızı tavsiye ediyoruz. Gece veya gündüz yapmanız fark etmiyor. Misal gündüz denemenizi yapıyorsunuz. Odanızın fazla aydınlık olmaması için. Perdenizi veya panjurunuzu az olarak kapatabilirsiniz. Böylelikle odanız fazla aydınlık almaz ve daha iyi konsantre olabilirsiniz. Bu tamamen sizin isteğinize bağlıdır. Nasıl rahat hissediyorsanız. Öyle yapabilirsiniz. Tavana doğru konsantre oluyorsunuz. Belli bir zamandan sonra veya o an için ; Kalp atışlarınızda hızlanma, titreme, panik, heyecan vs. Gibi belirtiler ortaya çıkabiliyor. Tam bu noktada hiç kendinizi kasmadan aynı şekilde konsantre olmaya devam ediniz. Eğer ki bırakırsanız. Bİr daha ki. Denemelerinizde belirti alma süreniz biraz da olsa gecikmeler olabilir. O yüzden tam o noktada bırakmamaya gayret gösteriniz. Ruhunuzun yükseldiği an içerisinde korkuya kapılabilirsiniz. Kesinlikle korkmayın. Ruhunuz yavaş yavaş çıktığında Astral boyuta doğru ilerlediğinizi görüceksiniz. Önemli olan bu noktaya gelirken aynı şekilde ilerlemeyi sürdürmenizdir. Bıraktığınız anda bir daha ki denemelerinizde olumsuz sonuçlarınızı artabilir. Buna dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.


- Astral Seyahat yapan bir kişi Astral Boyut'tan dünya boyutuna nasıl geri dönebilir?

* Astral Seyahat boyutundayken dünya boyutuna dönmeniz için. Astral Seyahat'ine çıktığınız yeri düşünmeniz yeterlidir. Onun dışında Astral boyut'ta herhangi bir şekilde korkuya kapılırsanız direk olarak zaten geri dönüyorsunuz. Aynı zamanda o boyutta çok fazla uzun süreli kalamazsınız. Uzun süre kalabilmeniz için. Bu deneyimi yıllardan beridir. Yapıyor olmanız gerekiyor.



Astral Seyahat ve Varlıklar.

Merhaba arkadaşlar bu yazıyı sizlere yazmamızda ki. Amaç öncelikle diğer sayfalar ve web sitelerinde dolaşan bilgilerdir. Kimi bilgi doğrudur. Kimisi ise Yanlıştır. *İlk olarak bu dünya boyutu olarak sizlere şöyle bir şeyden bahsedebiliriz. ; Bu dünya'dada bir çok varlık vardır. Bu varlıklar herkesin inancına göre değişebilmektedir. Ve bu varlıklar hakkında bir çok bilgiler mevcuttur. Ve herkes inancına göre bilinçli olarak davranır. Veya herhangi bir şekilde bir şey yapmaz.

*Astral Seyahat boyutu için her zaman söylediğimiz şey ; Siz istemediğiniz sürece hiç bir varlık sizinle iletişime geçemez. Ne onlar size gözükebilirler. Nede Siz onları görebilirsiniz. Bu tamamen kişinin kendi isteğine bağlı bir şekilde ilerler. Yani siz boyut'ta kendinizi zorlasanız dahi. Bir ihtimal görebilirsiniz. Fakat Yeni başlayan kişiler bu tür varlıkları göremez. Çünkü bu durum o kadar bir şey değildir. Astral Seyahat boyutunda olmanız. Bu tür varlıkları kolaylıkla görebiliceğiniz anlamına gelmez. O an için o boyut bir hayal gücünüze dayalı olarak ilerlemenize olanak sağlar. Orada gördüğünüz herhangi bir cisme '' Cin '' demek pek doğru olmaz. Çünkü orada bir çok şeyi görebilirsiniz. O an için hayalinizdeki gezdirdiğiniz düşüncelerle orada farklı görüntüler görebilme yeteneğine sahipsiniz. Ve her gördüğünüz cisme Cin veya herhangi bir varlık demek çok yanlış bir düşünce olur. Burada amacımız sizleri daha iyi bir şekilde Bilgilendirerek bu tür düşüncelere sahip olan insanların doğruları görmesini sağlamaktır.


Astral Seyahati yapan kişilerin deneyimleri.

Merhaba Arkadaşlar Bugünkü konumuzdaAstral Seyahat yapan kişilerin deneyimlerini sizlerle paylaşıcağız.

Hepimiz biliyoruz ki. Astral Seyahatyapan bir çok kişi deneyimlerini paylaşmak ve diğer insanlarınneler yaptığını görmek ister. O yüzden böyle bir konuhazırlama gereği duyduk. Ve aşamada bu konunun tüm Astral Seyahatdeneyen kişilerin veya deneyecek olan insanlara faydalı olucağıdüşüncesindeyiz. Bu konu bölüm şeklinde yayınlanıcaktır.

NOT : İsminin yayınlanmasınıistemeyen kişilere isimsiz olarak hitap edilmektedir. Ve yazımdüzeltmeleri yapılmıştır.


Ali Tek : Eskiden bilinçsizce çokastral seyahat yaptım . Bir kaç yıl önce bunu bilinçli birşekilde yapmaya bu konuda nasıl uzmanlaşırımı araştırdım.Bilgisayar mühendisiyim ve yazılım ile uğraşıyorum. Çok fazlaproje vardı üzerimde. Acaba dedim, ruh saf haldeyken beynimi %100kullanabilir miydim. O zaman tüm projelerimi bir astral çıkıştatoparlayabilecektim. Bedene dönüncede geliştirmesini bitirecektim.

Değişik teknikler vardı, beyne fakeattırmak, imajinasyon, ip tekniği vs. Her denememde titreşimekadar geliyordum, bir şekilde tam çıkamadan konsantrasyonumbozuluyordu geri dönüyordum bedene.

Bir gün vucudum yorgundu, uzandımsalondaki çekyata. Tam dalarken deneyeceğim bunu dedim tekrar kendikendime. ve odaklandım, ip tekniği ile vücudumdan ayrıldım.Yüksek titreşimden sonra ayrılırken civa gibi su gibi bir şeydençıkıyorsunuz. Ve sessizlik huzur :)) , optik gözünüz yok ve hertarafı aynı anda görüyorsunuz. Bu deneyimimde kimse ilekonuşmamıştım, ama eski deneyimlerimdeki konuşmaların düşünselbir dille yapıldığını söyleyebilirim (kuş dili).

Ve aklımda bir ton projenin stresivardı. Beynimin hesaplama gücünü denemeye karar verdim. Eğerbaşarabilirsem bu müthiş bir olay olacaktı. Sayıları tamhatırlamıyorum ama örnek olsun diye veriyorum bunun gibihesaplamalar yaptım.

Deneme : 40 x 17 = ? ben normalde burakamı şöyle hesaplıyorum . 10 x 40 = 400 yazdım kenara. Sonra 7x 40 = 280 , aldım bu ikisini toplarım ama stoplazma halindeykenönceden hesapladığınız 400 rakamını unutuyorsunuz. Elinizde280 var. Tekrar deniyorum. olmuyor. Başka sayılar deniyorum örnek
22x15 = ? , önce 22x10 = 220 sonra5x22 = 110 , sonra dönüyorum önceki sayıya sayı yok ortada. 220rakamını hatırlamıyorum.

Biraz dolaştım evin içinde sonrabedene girmeye çalıştım. Aynı hizaya yattım olmadı. Denedimbir kaç kere giremedim. Aynı hizaya yatarak girilmiyormuş.Kendinizi bedende hissettiğiniz anda beden içinde uyanıyorsunuzzahmetsiz bir şekilde.

Uyanınca çok düşündüm buhesaplama olayı neden işe yaramadı diye. Oysa çok projelerimvardı yetişmesi gereken . Hepsini çok kısa sürede çözecektim.Anladımki ruh halimizin /stoplazma halimizin korteksi yok. Bilgileritutabileceği bir ortam yok. O yüzden çoğu deneyimi insanlarhatırlamaz garip bir rüya gördüm ama hatırlamıyorum dergeçerler.



      İsimsiz : Liseye gidiyordum Parapsikoloji hep ilgimi çekmiştir. O zamanlarda bu konularla ilgileniyordum. Fakat internetim olmadığı için ulaşabildiğim dökümanlar çok azdı. Vücudumu Havaya kaldırmaya çalışıyordum. O zamanlar tek hedefim yerden bir kaç metre yükselmekti Çocukça gelcektir .. O zamanlar bu konu benim için çok daha ciddiydi neredeyse her gece antreman Yapardım yine o gecelerden birinde antremanım başarısızlıkla sonuçlandı ve ben uyudum. Hep Dağınık bir çocuktum. Kitaplarım, kıyafetlerim, odanın içinde tam bir kaos oluşturuyordu. Gece Saat kaçtı hatırlamıyorum. Odam karanlıktı ve hayalini kurduğum şeyi başarmıştım. Havadaydım Fakat tuhaf bir şekilde hava su kadar yoğundu arkamı dönmeye çalışıyordum. Dönemiyordum Hareket etmeye çalışıyordum. Fakat çok zorlanıyordum. O esnada bunun bir rüya olduğuna kanat Getirdim etrafıma baktım bir anda pencerenin yanına geliverdim. Odamı inceledim yatağıma Bakmak hiç aklıma gelmemişti. Aylar sonra bu başıma gelen şeyin '' Astral seyahat '' olduğunu fark Ettim. bundan sonra bi kaç deneyimim oldu bazı yöntemler geliştrdim. Kendimce...

İsimsiz : Merhaba
benbu seyahati ilk denediğimde 1 hafta boyunca uğraştım. Olmadıçünkü korkuyordum. 1. Haftanın sonunda başarılı oluyordum.Sanırım ellerim uyuştu. Karnımda acayip bir ağrı oluştu. Vesanırım cıkmıştım. Çünkü Kendimi yatakta uyurken izliyordum.Korkup panikledim. Geri dönmeye çalıştığımda vücudumda acayipbir acı hissettım yataktan kalktım ve kalbım hızla atıyordupeşini bırakmadım tekrar tekrar denedim ve sonunda basarmıştım.İlkönce evimin içersinde dolaştım. Annemı abimi gördum. 2.Denememde dışarı çıktım. Zihnimi kontrol edebiliyordum. Veİstediğim yerlerdede rahatlıkla oldum. Fakat görmek istemdiğimvarlıklarda gördüm. bu hiç güzel birşey değildi iletişimegeçebiliyorsunuz. Fakat beden diliyle konuşamıyorsunuz çünküben baya Uzaklara gittim geri nasıl dönerim diye düşünmedim.

AliErpekli : Sayfanızı 3 haftadan beri takip ediyorum ve gerçektenkaliteli bir sayfanız var Astral Seyahat deneyimimi sizinlepaylaşmak istiyorum. Öncelikle 27 yaşındayım ve bugüne kadar butür deneyimler ile ilgili hiç uğraşmamıştım. İnternetten 2seneden beri Astral Seyahatini araştırıyorum ve en sonunda budeneyimi yapma kararı almıştım. Yapmadan önce içimde gezen birçok düşünce vardı. Bir yandan canım o kadar çok yapmakistiyordu ki. Diğer yandan acaba yaparsam. Her şey kötüyegidebilir mi? Düşüncesi vardı. Bir yandanda düşünmüştüm birinsan nasıl olurda kendi isteğiyle ruhunu çıkartabilir? Böylebir şey mümküm olabilir mi? Çok saçma geliyordu. Ve bir gündenemeye başladım. İlk denememde o kadar tedirgindim ki. Dahadenemeden bıraktım. Çünkü içimde beni rahatsız eden bir şeyvardı. Sonradan cesaretimi topladım ve yeniden denemeye başladım.Belirtileri gelmeye başlamıştı yavaş yavaş. KALP Atışlarımhızlanmaya başıma hafif bir ağrı vurmuştu. Vücudum resmen tirtir titriyordu. Ama korkmamaya çalıştım. Kendimi buna inandırdım.Ve birden bire yükseldiğimi hissettim. Kendim bile inanamamıştım.Resmen yükseliyordum. Odamdan kendimi bir anda yüksekte buldum. Vebedenim yatakta yatıyordu. Kendimi yatakta yatar vaziyette gördümhareketsiz bir şekilde renkler sürekli olarak değişiyordu. Birara aynaya bakmaya gittim. Ve kendimi farklı bir kişi olarakgördüm. O zaman korktum. Ve bir anda bedenime geri döndüm. Tekrartekrar denediğimde farklı yerlere gidiyordum. Sanki bir rüyadasınızve o rüyayı canlı canlı yaşıyorsunuz. Burdan kastim Lusid Rüyadeğil. Astral Seyahat düşünceme göre bazı şeyleri hayalettiğim gibi görüyordum. O Boyutta her şey çok farklıydı.Renkler değişime uğrayıp farkı şeyler görüyordum. Ve sonrabirden bire önüme beyaz ışık geldi. Ve oraya doğru yükseldiğimihissettim. Yükseldikçe yükseliyordum. En sonunda durdum ve baktımki. Başka bir yerdeyim. Sanki daha önce gitmek isteyiptegidemediğim. Sürekli fotoraflarına bakıp hayalini kurduğum oyerdeydim. İnanması gerçekten zordu. O yeri istediğim gibidüşünüp yönetebiliyordum. Etrafta akar sular yeşillikler dağlargerçekten pahabiçilmez bir duyguydu. Ancak o günden sonra bir dahao yere gidemedim. Her ne yaptıysam yapayım. Yinede gidemem. Amabildiğim tek bir şey var oda Astral Seyahatinin gerçekten böylemükemmel bir deneyim olduğu yanısındayım. Yani normal hayattayapmak isteyipte yapamadığınız bir çok şeyi bu boyutta yapmak okadar çok zevkliki. Ama kendimi çok kaptırmıştım. Sürekliolarak Astral Seyahat yapıyordum. Normal hayatla bağım sıfırdereceye geldi. Ve sonradan bu durumu azaltma gereği duydum. Ozamadan beridir. Astral Seyahatini yapmayı kısıtlarım. Amasöylediğim gibi gerçekten yapmanızı isterim. Böyle bir sayfayıkurup bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim admin...


İsimsiz: Hayatım hep kötü günlerle geçiyordu. Nasıl anlatsambilemiyorum, her şeyin boş olduğunu düşünüyordum. Beni hayatabağlayan hiç bir şey yoktu. Ailemi küçük yaşta kaybetmiştim.Hayatımı hep zorluklarla geçirerek geçinmeye çalıştım.Elimden tutan hiç kimse yoktu. Bunlar hayatımın sıkıntılızamanlarıydı. Şimdi ise Allah'a şükür her şey normal ve güzel.Ama o sıkıntılı günleri hiç bir zaman için unutamam. Ailemikaybetmek bana en çok koyan şey. Düşünsenize siz ufak yaşınızdaailenizi kaybediyorsunuz. Ve diğer çocuklar aileleri ile birliktepark'ta evlerinde sıcak yuvalarında. Huzur ve neşe içindeyaşıyorlar. Gerçekten beni bir Allah birde ben bilirim. Başkakimse bilemez! Bir gün babam ve annemin mezarını ziyaret etmeyegitmiştim. Onlara dua okuyordum. Ve sanki orda bir yerde bana birşey fısıldamıştı. İçime birileri bir şeyler söylüyorgibiydi. Biraz korkmuştum. Ve duamı okuyup oradan ayrıldım. Evegeldiğimde mezarlıktaki o fısıltı aklıma geldi. Ve internet'tenaraştırdım. Herhangi bir bilgi net olarak bulamadım. Vearkadaşımı aradım. Durumu anlattım. Ve bu tür şeyleri geneldecinlerin yaptığını söyledi. O zaman daha da korkmuştum. Veinternette araştırıyordum. Birden bire Astral Seyahat diye bir şeygördüm. Merak edip tıkladım. Ve Ruhumuzu çıkartabiliceğimiziölülerle konuşabiliceğimiz yazıyordu. Birden bire aklıma ailemgeldi. Ufak yaştan beridir. Onlara olan özlemim bu deneyimi daha daaraştırmama neden oldu. Ve en sonunda yapmaya karar verdim. Biryandan seviniyor bir yandan korku panik içinde evin içindedüşünüyordum. En sonunda odama yattım ve duvara odaklandım.Kalp atışlarım sanki birden bire artmaya başladı. Düşüncelerimbir anda değişti. Çok fazla korkuyordum. Ama bu deneyiminsonucunda başarılı olursam ailemi görebiliceğime inanıyordum.Her hafta sonu denemeye başladım. Korkularım yavaş yavaşazalıyordu. Belirtileri iyice yükselmeye başlamıştı. Ve ensonunda ruhumun bedeninden çıktığını bir anda hissettim. Sankibiri sizi yukarıya doğru çekiyor gibiydi. Korkmamaya çalıştım.Ama insan ister istemez korkuyor bu elde olan bir şey değil. Ensonunda ruhum bedenimden çıktı. Odamda uçuyordum. Hayallerkuruyordum. Ve ailemi düşündüm. Sonra annem ile babamı banabakarken gördüm. O kadar çok sevindim ki. O mutluluk gerçektenbuna değdi. Ama sonra bir anda yok oldular. Farklı bir cisimgördüm. Kafası yana yatık bir şekilde bana bakıyordu. Yüzünet değildi simsiyah bir varlık bana bakıyordu. İyice korkmuştum.Son anda bedenime geri döndüm. Yataktan resmen fırlamıştım. Heryerim terler içerisindeydi. O günden beridir. Astral Seyahatyapmıyorum. Ancak ailemi görmem bana şeyiyle birlikte yettidiyebilirim. Ama o günden beri hayatım inanılmaz derecede değişti.Sanki gittiğim her yerde o siyah varlığı görüyor gibiydim. Vebir zaman sonra geçti. Gitti.




Bugünkü konumuz Astral Seyahatinin yapılışı ve Astral Seyahat hakkında bazı bilgiler dahilinde olucak.

*Astral Seyahatini neden yapmalıyım?*

- Astral Seyahatini yeni öğrenen kişiler ve ilk defa duyan kişilerin aklındaki bir sorudur. Cevabı ise şöyledir ; Daha önce yapmamış olduğunuz ve ilk defa duyduğunuz bir deneyimi yapma şanşınız var ve Farklı türlerde boyutlar görmek için.

*Astral Seyahat tehlikeli midir?*

- Şundan emin olabilirsiniz ki. Bu deneyim tehlikeli ve insanlara zarar vericek bir boyutta olsaydı. Bu bilgileri asla sizinle paylaşmazdık. O yüzden rahatlıkla yapabilirsiniz. Cisim görme vb. Durumlar için '' Yeni başlayan kişilerde ve Devamlı olarak Astral Seyahatini yapan kişiler kendileri istemedikçe bu varlıkları görmez. ''

*Astral Seyahatini denemeden önce kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmanız gerekiyor. Herhangi bir şeye moraliniz bozulduysa veya sinirlendiyseniz. Astral Seyahat denemeleriniz başarısız olabilir. 

*Astral Seyahat denemelerinde başarısız olabilirsiniz. Bunun nedenleri denemelerinizi yaparken konsantre bozuklukları, panik, heyecan ve korkudur. Bunlar en önemli faktörlerdir. Çünkü korktuğunuz zaman düşünceleriniz değişir. Farklı hisler yaşarsınız. Ve bir türlü konsantre olamazsınız. Bunları mutlaka aşabilirsiniz. Bunu hepimiz biliyoruz. Ve inanıyoruz. 

*Astral Seyahatinde bedenime nasıl geri dönebilirim?

- Bedeninize geri dönebilmeniz. Astral Seyahatinde çıktığınız yeri düşünmeniz yeterlidir. Aynı zamanda korktuğunuz an bedeninize geri dönüyorsunuz. 

*Astral Seyahat nasıl yapılır?*

- Herhangi bir odada yatarak veya oturarak gözleriniz kapalı bir şekilde duvarın tavanına doğru kendinizi yükseliyormuş gibi düşünün. Ve bu kısım çok önemli çünkü konsantre gerektiren noktadır. Gözlerinizi kapatmadan önce tavana belli bir süre bakın. (Çünkü gözlerinizi kapattığınız zaman düşüncelerinizle kurduğunuz görüntüyü unutmamak için. Belirtileri gelebilir. (Kalp atışlarınızın hızlanması, Titremeler, Karın boşluğu gibi. Asla ve asla paniklemeyin. Ve kesinlikle gözlerinizi açmayın. Çünkü açtığınız an. Baştan yapmak zorunda kalırsınız. *Kıyafetlerinizi çıkartmak zorunda değilsiniz.* 

Ve son olarak. 

- Astral Seyahat zor bir deneyim değildir. Herkesin yapabiliceği bir deneyimdir. Herhangi bir yaş kısıtlaması yapmıyoruz. Ancak tavsiye ettiğimiz yaş 16 yaş ve üstüdür. 


(Alıntıdır https://www.facebook.com/notes/astral-seyahat/astral-seyahat-ve-varlıklar/740158629360859)

Hiç yorum yok: