Ateşböceği yolu • Kristin Hannah

Ateşböceği yolu • Kristin Hannah

Sevgili okuyucularım, güzel mi yoksa sıradan mı diye karar veremediğim bir kitap.
Okuduğunuz zaman bir sonraki bölümde ne olacak diye merak ediyorsunuz fakat yazar o kadar çok uzatmış ve okuyucuyu sıkmış, 600 sayfayı ne yapmış etmiş yazmış. Oysaki topu topu 300-400 sayfalık bir konu hakim.



Ateşböceği yolu diye adlandırmış ama isim ile hiç mi hiç alakası yok.

Aşağıda yine her kitapta görebileceğiniz yazarı kıramayacak olan dostları iki üç kelime ile beğenilerini yazmış pohpohlamışlar ama bu yorumlara değip değmeyeceğine  siz karar vereceksiniz.

Bana sorarsanız acemice yazılmış, hatta daha da ileri gideyim, bizim türk kadınını otutturup yazdırsanız, bu romandan daha acıklı daha harika ve daha dolu dolu bir şey çıkardı. ne fayda ki bizim türk kadınımız oturup yazmıyor hele ki bir düşünün Anadolu kadınını... Off süper olurdu.

"Bu muhteşem romanın sayfalarını çok hızlı geçmek istemeyeceksiniz. Kapıyı kilitleyin, telefonunuzu kapatın, ve yanınıza bir paket mendil alıp koltuğunuza yerleşin. (Sonra uyarmadı demeyin.) Kristin Hannahdan başka hiç kimse kadınların dostluğunu tüm acısı, tatlısıyla bu kadar güzel yazamazdı. 
Harika bir yazar."
Susan Elizabeth Phillips


"Ateşböceği Yolunda Kristin Hannah sevgi ve sadakat üzerine keskin ve unutulmaz bir roman yazmıştır."
Jacquelyn Mitchard


"Kristin Hannah 70 ve 80lerin heyecanını ve enerjisini ortaya sermektedir ve bunu öyle bir derin seviyede yapmaktadır ki okuyucuları iki kadın arasındaki dostluğun tam kalbine taşıyor. 
Ateşböceği Yolu bir şaheser."
Elin Hilderbrand


"Hayatımızdaki en önemli şeylerden biri olan ebedi dostluk üzerine dokunaklı, enfes bir roman."
Elizabeth Buchan


"Ateşböceği Yolu okumayı neden sevdiğimizi bize bir kez daha hatırlatıyor."
Patricia Gaffney

Hiç yorum yok: