Saç Dökülmesi




Eminim bir çok şampuan denemişsinizdir ve halen saç dökülmesine çare bulamamışsınızdır. Bende bulamadım daha doğrusu bulamamıştım. Blendax, pantane, elidor, duru, vs vs bütün şampuanlar aynı.

Aktara gidip defne sabunu ve zeytinyağlı sabun alıyorsunuz. Birde sarımsak yağı, badem yağı, yılan yağı, hint yağı alıyorsunuz.
Saçlarınızı ilk önce defne sabunu ile ardından zeytinyağlı sabun ile yıkayın. Eğer saç kreminiz varsa saç kreminizi sürün durulayın. bu kadar. Şampuan mı? kullanmayın derim. Saçı döken bizi kel bırakan bu şampuanlar işte...
Saç kreminizde duru yada BİM de satılan APlus saç kremleri olabilir.

2-3 gün sonra kirlenen saçlarınızı yıkayacaksınız diyelim. Yukarıda yazdığım
* Sarımsak yağı
    * Badem Yağı
    * Hint Yağı
    * Yılan Yağı
 saçlarınızda 2-3 saat bekletiyorsunuz. sonra defne ve zeytinyağlı sabun ile temizleyin. ohh ışıl ışıl. yumuşacık ve kolay fön tutan mis gibi saçlar...

Şampuanınızı atmayın dökmeyin. İçine bildiğimiz sarımsağı, evet evet yemeklere koyduğumuz sarımsağın bir dişini 2-3 parçaya bölüp, şampuanın içine atın. canınız istediğinde ara sırada bu şampuandan kullanın. Saç derinizde kaşıntı kuruluk sivilce olduğunda, saçlarını hava alamadığında bunu kullanabilirsiniz.

ve kesinlikle Çamterabentin yağı kullanmayın. saçlarınızın dökülmemesi için kullanırken diğer yandan beyazlar. Çamterabentin yağı saçları beyazlatıyor aman dikkat edin derim.

1 yorum:

At Kuyruğu dedi ki...

Harika bir yazı tebrik ederim devamını bekliyoruz.